UITVERKOCHT

Percussion Live 2018 = UITVERKOCHT

Slagwerkgroep St. Gregorius samen met Double6

In 2018 is Percussion Live terug! 15 september 2018 treden we op in het openluchttheater van Hertme. Een prachtige locatie waar nog meer mensen kunnen genieten van een spectaculaire avond. Wij hebben er nu al zin in, tot snel!

St. Gregorius

De slagwerkgroep van Sint Gregorius musiceert al jaren in de top van Nederland. Getuige hiervan zijn de verschillende prijzen die de band de laatste jaren tijdens muziekwedstrijden behaalde. Achtentwintig gemotiveerde muzikanten bespelen een geweldig arsenaal aan melodische en ritmische slaginstrumenten.

Double6

Het bekende duo Double6, gevormd door Paul Homan en Rudie Oude Vrielink, heeft de slagwerkgroep tijdens het concert ondersteund met gitaar en zang. Double6 steekt muziek van toen en nu in een akoestisch jasje en overgiet het met een eigen sound, wat tot een verrassend resultaat leidt.

Koren

Nieuw dit jaar is de deelname van meerdere koren uit de regio! Mix uit ZenderenBelcanto uit FleringenCantiamo uit Albergen, Contrast uit Hertme, Themakoor Courage uit Langeveen en Nouveau uit Reutum. Samen vormen zij één groot koor van 160 leden en gaan zij een weergaloze bijdrage leveren aan Percussion Live 2018! 

Contact

Voor meer info mailt of belt u naar:
info@percussionlive.nl
06 – 31 04 29 17

Het evenement is ook te vinden op www.facebook.com/percussionlivehertme

Informatie

Openluchttheater Hertme
Zaterdag 15 september 2018
Entree: € 10,-
Theater open: 19:30
Aanvang concert: 20:30

DVD’s bestellen

Fondsen

Premium Supporter

Friends

Auto schadeherstel Rudy van de Logt
Bouwmaterialen de Pannenloods
Camping de Köller
Catering De Kiekepan
De Kapperij

Garage Tinselboer
Kole Bouw en Timmerwerken
Kuhlmann Hulshof & De Kok Notarissen
Redder Transport
Schilderbedrijf Oude Hesselink

Steen en Tegelhandel De Vries
Tasche Staalbouw
Tennisschool van Egmond
Velthof Veevoeders

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar onze Privacy Verklaring.