De melodische slagwerkgroep (malletband) van onze muziekvereniging verzorgt zaterdag 7 en zondag 8 november in de theaterzaal van het Kulturhus “De Bijenkorf” te Borne een concert vol variatie en verrassingen. De theatervoorstelling van de malletband belooft de zicht- en gehoororganen van de bezoekers de gehele avond te prikkelen, mede door de gecombineerde optredens van en samenwerking met onder meer de blazerssectie en het bekende duo Double6.

Onze slagwerkgroep musiceert al jaren in de top van Nederland. Getuige hiervan zijn de verschillende prijzen die de band de laatste jaren tijdens muziekwedstrijden behaalde. Achtentwintig gemotiveerde muzikanten bespelen een geweldig arsenaal aan melodische en ritmische slaginstrumenten.

Het bekende duo Double6, gevormd door Paul Homan en Rudie Oude Vrielink, zal de slagwerkgroep tijdens het concert ondersteunen met gitaar en zang. Double6 steekt muziek van toen en nu in een akoestisch jasje en overgiet het met een eigen sound, wat tot een verrassend resultaat leidt. Op Double6 zijn trefwoorden van toepassing als professionaliteit, sfeer verhogend, uitstekende klankweergave en verrassend.
Zie ook de website van Double6 op www.double6.nl

Contact: percussionlive@stgregoriushertme.nl
Kaartverkoop:    www.percussionlive.nl

Het evenement is ook te vinden op www.facebook.com/percussionlivehertme

Percussion Live 2016
Percussion Live 2016