Onze muziekvereniging is voor de Jeugd Slagwerk Groep (JSG) op zoek naar meer slagwerk talent. Veel van onze jeugdige muzikanten zijn doorgestroomd naar de malletband en daardoor is de JSG op dit moment minimaal bezet. 
Voor aanwas van deze jeugdgroep zijn wij op zoek naar nieuwe slagwerk leerlingen die het leuk vinden om lekker samen te spelen. Zit je nu al op slagwerk les, maar speel je nog individueel en lijkt het je gaaf om mee te spelen in de JSG dan kan dat natuurlijk ook! Wat is er nu mooier dan met een groep plezier hebben van dezelfde hobby.

Voor de JSG hebben wij een perfecte accommodatie en een enthousiaste dirigent. De repetities vinden op maandagavond plaats in het Kulturhus in Borne onder leiding van Marco Onstenk. Marco is ook de dirigent van de malletband van de muziekvereniging St. Gregorius, die de laatste jaren vooral bekend is van drie edities Percussion Live.

Voor een goed begin is de samenwerking gezocht met De Tambourijn in Borne. Hier wordt aan veel slagwerkers lessen gegeven, evenals op de muziekschool Borne. Tijdens het 15-jarig bestaan van De Tambourijn verzorgt Marco op zondag 24 maart een workshop “Maken en toepassen van samples”. De leerlingen van De Tambourijn worden tijdens die workshop ook uitgenodigd om op maandag 15 april om 18.15 uur een kijkje te komen nemen bij een open repetitie van de Jeugd Slagwerk Groep.

St. Gregorius hoopt op deze manier leerlingen enthousiast te krijgen om in groepsverband met elkaar muziek te gaan maken. Voor meer informatie mail naar info@stgregorius.nl of bekijk hier de flyer.