Afgelopen weekend is de jeugd weer op kamp geweest. Zaterdagochtend is een groot deel al vroeg vertrokken richting Duitsland. Het eerste programma was moviepark Germany onveilig maken! Dat is goed gelukt! Na veel wilde ritjes in verschillende achtbanen, waren het uiteindelijk de meiden die misselijk uit de zweefmolen kwamen. Na een lange dag is de jeugd ’s avonds naar de kamplocatie vertrokken.

Na wat gezonde broodjes shoarma ging de jeugd in het pikkedonker levend stratego spelen in het bos. Een aantal vonden dit een beetje eng, maar we hebben het overleefd! Daarna ging het gegriezel verder om het kampvuur, we speelden “Black Stories”. Een spel waar je enge raadsels moet oplossen… Toen was het tijd om te slapen!

Op zondag kwamen de jongsten een dagje langs, Daan Lucas heeft hier een stukje over geschreven!

Zaterdag 10 september om 8:10 uur werd ik met de auto door Agnes en Jop Dashorst opgehaald.
Het kamp was dit jaar in Enschede. Toen we daar aankwamen zijn we begonnen met een ontbijt.
Het ontbijt was heel lekker!! Ik heb een broodje met pindakaas gegeten.
Na het eten hebben we het spel  “Weerwolven van Wakkerdam” gespeeld.  Een leuk spel om samen te spelen. Na dit spel werden wij in groepen verdeeld. Een team geel en team rood. We gingen wandelen met een gps- apparaat.
We kregen op de mobiel vragen door die we moesten beantwoorden. Bij een goed antwoord kregen we van Lineke nieuwe coördinaten door zodat we weer verder konden lopen.
Na een lange wandeling hebben we de spullen bij elkaar gepakt en met auto’s richting de fam. Dashorst gereden.

Hier kregen we namelijk patat met een frikandel. 
Om half vijf werd ik door mijn vader opgehaald. Ook dit jaar was het weer gezellig.

 – Daan Lucas

Het was weer een geslaagd muziekkamp! Op naar volgend jaar!