Listen to the Legends of Pop

Nieuwe dirigent fanfare

Vanaf 1 februari 2018 is Bert Sleumer uit Enschede de nieuwe dirigent van het fanfareorkest. Bert heeft zijn roots in Almelo, al waar hij de eerste muzieklessen heeft genoten. Later haalde hij zijn diploma Docerend Musicus aan het Saxion Hogeschool in Enschede. In 1991 behaald hij het diploma Uitvoerend Musicus, en musiceerde Bert bij de St. Jan Harmonie in Wierden.
Bert heeft als docent ervaring in binnen- en buitenland en is verbonden aan verschillende muziekscholen en verenigingen op zowel hoorn als ook andere koperinstrumenten.
St. Gregorius is met Bert weer klaar voor de toekomst. Samen hebben ze plannen voor hele mooie muzikale activiteiten. Maar ook de aanwas van jeugdige muzikanten krijgt  bij deze dirigent ruim de aandacht.
Op onderstaande foto; Bert aan tafel met de voorzitter en penningmeester, omringd door een aantal leden van de fanfare.

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar onze Privacy Verklaring.