Listen to the Legends of Pop

Listen to the Legends of Pop

Tetterende trompetten, swingende saxofoons, brommende bassen, stampend slagwerk… Luister naar de vertolkingen van gearrangeerde, ijzersterke popklassiekers zoals Beat it, It’s Raining Again en Sir Duke, gespeeld door de fanfares Sint Gregorius Hertme en Sint Caecilia Saasveld onder leiding van de bandleiders Bert Sleumer en Herbert Vreeman en waan u in het Paradiso van het Oosten.

Strijkt u neer op het gezellige terras van Hertme’s Ambacht en laat u onderdompelen in de ruige scene van de rockers van weleer op het nu al – inmiddels in korte tijd tot traditie verheven – befaamde BakkertjesConcert. De nieuwe uitbater, Lereau Hulsink, heet u op zondag 24 juni om 14.00 uur in zijn sfeervolle etablissement aan de Hertmerweg 30 in Hertme dan ook van harte welkom. De rockende bandleden nemen u vanaf dat moment mee naar de steamy world of pop music. Lets Rock!

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar onze Privacy Verklaring.